Tatoveeringud on läbi ajaloo olnud populaarsed viisiks eneseväljendamiseks ja kehakunsti austamiseks. Tänapäeval on tatoveeringud kõikjal maailmas levinud ning Eesti ei ole erandiks. Järgnevalt uurimegi, mida peaksid teadma, kui mõtled tatoveeringu tegemisele.

Sissejuhatus

Tatoveeringu tegemine on pikaajaline otsus, mis jääb sinuga kogu eluks. Seetõttu on äärmiselt oluline teha põhjalik eeltöö, et veenduda oma otsuse õigsuses. Eelkõige on tähtis leida usaldusväärne ja kvaliteetne tatoveerija, kellelt saad professionaalset nõu ja tulemust, millega oled tulevikus rahul.

Sisukord

Tatoveeringu tegemiseks on mitmeid tegureid, mida tuleks arvesse võtta. Esiteks, vali hoolikalt välja motivatsiooni sümbol või pilt, mida soovid oma nahale kanda. See võib olla midagi sügavalt isiklikku või hoopis kunstniku loodu, mis kõnetab sind. Veendu, et oled sellest ikka veel huvitatud ka aastate pärast.

Teiseks, uurides tatoveeringuid Eestis, on oluline saada ülevaade kohalikust tatoveerijate kogukonnast ja nende professionaalsusest. Loe tagasisidet, kui võimalik, ja küsi nõu sõprade käest, kes on varasemalt tatoveeringuid teinud. Vali võimalusel litsentseeritud ja tuntud tatoveerimissalong.

Kolmandaks, enne tatoveeringu tegemist peaksid kindlasti rääkima tatoveerijaga hooldusest ning järgima tema antud juhiseid täpselt. Sellest sõltub selle teose säilimine ja välimus pikemas perspektiivis. Tatoveeringu hooldamine hõlmab seebikasutust, niisutamist ja päikese eest kaitsmist.

Kokkuvõte

Tatoveeringud on populaarsed viisid end väljendada ja Eestis on sul võimalik leida professionaalseid ja loomingulisi tatoveerijaid, kes tegutsevad litsentsidega salonkides. Enne tatoveeringu tegemist tee hoolikas eeltöö ning mõtle läbi, millist sümbolit või pilti tahad oma nahale kanda. Kui oled terve elu selleks valmis ning järgid hoolduse juhiseid, saad nautida oma tatoveeringut kogu elu.